/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// // File: login.cs // // Contents: // This script starts up multiple sessions // // Originated by J. Beutler, Century Software 1/28/99 /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// SessionNew ("scoansi.tpx"); SessionNew ("vt100.tpx"); SessionNew ("ibm3151.tpx"); SessionNew ("wyse60.tpx");